Wie een woning bouwt, moet aan steeds strengere eisen voldoen. Zie je het niet zitten om hier zelf je hoofd over te breken? Vertrouw dan op de ervaring van Thuis Best voor jouw kant-en-klare, betaalbare én bijna-energieneutrale thuis.

Thuis Best bouwt al jaren energiezuiniger dan de norm. Dit doen we met een optimale bouwschil als basis, met hoge isolatiewaardes en met aandacht voor luchtdichtheid. Dit vullen we aan met innovatieve en energiezuinige technieken die voor jou het beste energieresultaat opleveren. Zo rusten we standaard elke woning uit met een lucht-waterwarmtepomp.

Klaar voor de toekomst

Bij Thuis Best zetten we resoluut in op energiezuinige technieken en bouwen we steeds met een gegarandeerd E-peil van 20. Daarmee scoren we nu al beter dan de norm van 2021. Bovendien schenken we met onze actie voor gratis hernieuwbare energie elke bouwheer een pakket van 14 zonnepanelen cadeau die niet enkel je E-peil, maar ook je energiefactuur verlagen. Waarom je woning nu al niet klaarmaken voor de toekomst?

Dubbele winst

Met een BEN-woning bespaar je niet enkel op je energiekosten, je verlaagt eveneens je investeringskosten dankzij extra premies. Diende je je bouwaanvraag in voor 31 december 2018 en zakt het E-peil van je woning naar 30? Dan krijg je vijf jaar lang 50% korting op je onroerende voorheffing. Voor een E-peil lager dan 20 hoef je die gedurende 5 jaar zelfs niet meer te betalen. Verkoop je je BEN-woning? Dan geniet je van een grote meerwaarde.

Vaste prijs

Vaak weet je bij een bouwproject aan welke prijs je begint, maar niet waar die uiteindelijk zal eindigen. Daar hoef je bij Thuis Best niet voor te vrezen. Nog voor we starten met de bouw van jouw woning, ligt de prijs contractueel vast. Met onze realistische budgetten is een BEN-woning haalbaar voor iedereen.

Meer weten over BEN?

Laat je inspireren door de BEN-woningen die we al realiseerden. Of raadpleeg onze gratis brochure voor meer info over BEN-bouwen. Liever een afspraak met één van onze bouwadviseurs? Dat kan telefonisch (089 32 88 44) of via e-mail (info@thuisbest.be).


Sleutel op de deur bouwen

U zoekt een architect in duurzaam bouwen – duurzaam wonen? Architect Gruwez, de architect uit Oudenaarde en Gent is één van de aanbevolen architecten in duurzaam bouwen in Vlaanderen. Gebruik onze website voor meer info en voorbeelden in duurzaam wonen. Ons bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame woningen – duurzaam gebouwd. U kan hier ook een kennis maken met onze duurzame bouwstijlen en aanverwante activiteiten vinden.

Exclusieve villabouw

Wat Architect Gruwez van andere architectenbureaus onderscheidt is de klantgerichte werkwijze op maat. Wij gaan uit van uw persoonlijke bouwwensen en luisteren hier aandachtig naar. De droom van iedere klant resulteert in een uniek bouwprogramma met de stijlkeuze die de klant wenst voor zijn villa (zoals Amerikaans, Engels, hypermodern, klassiek, landelijk, etc.) kan villabouwer Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. Ook voor sleutel op de deur kan u bij de Ben architect terecht.