Bouwen doe je niet zomaar. Je houdt rekening met isolatie, ventilatie, hernieuwbare energie … Het moet juist zijn, er goed uitzien én aan de strenge energie-eisen voldoen. Een kwalitatieve, betaalbare en energiezuinige woning zonder zorgen? Éen adres: Thuis Best Woningbouw! En wel om tien goede redenen:

1. Ervaring en kwaliteit

Wil je een zorgeloos bouwproject met een professionele aanpak? Met meer dan 32 jaar ervaring en een doorgedreven kennis is Thuis Best jouw sleutel-op-de-deur bouwspecialist .

2. Vaste prijs

Geen liefhebber van verrassingen? Wij ook niet. Daarom leggen we alle prijzen contractueel vast vóór de werken starten, zo krijg jij geen onverwachtse rekeningen. Thuis Best Woningbouw maakt realistische budgetten op voor kwaliteit, uitstraling en wooncomfort zónder toegevingen.

3. Snelle uitvoeringstermijn

Tien maanden, dat is de gemiddelde tijd om jouw nieuwe woning woonklaar te maken. Die bouwsnelheid is een absolute troef van sleutel-op-de-deur bouwen. Zeker als je ook nog een woning huurt. Zo kan jij tijdig je huurcontract opzeggen en/of je verhuis plannen.

4. Energie besparen

Dankzij ons hoogkwalitatief lastenboek  bespaar je drie keer energie. Eerst en vooral door een perfect geïsoleerde bouwschil. Daarnaast door onze doorgedreven aandacht voor luchtdichtheid. En we vullen het lijstje aan  met de allernieuwste energiezuinige technieken. Resultaat? Wij bouwen moeiteloos ieder woning BEN zonder meerkosten. En daardoor bespaar jij levenslang.

5. Wet-Breyne

Geniet van een uitgebreide bescherming tijdens en na het bouwproces. Thuis Best Woningbouw leeft de woningbouwwet strikt na, iets wat niet van toepassing is als je met meerdere aannemers werkt.

6. Professionele begeleiding

Massa’s informatie, complexe bouwtheorieën, isolatievraagstukken … Hoe neem je de juiste beslissingen? Thuis Best begeleidt je met een helder plan, een duidelijk budget en open communicatie op elk moment van het bouwproces. Zo maak jij met een gerust gevoel de meest toekomstgerichte keuzes voor jouw woning.

7. Kies zelf de afwerking

Wat is jouw levensstijl, je persoonlijke smaak en je gezinssituatie? Je woning weerspiegelt de antwoorden op deze drie vragen. Daarom bieden we een ruime keuze aan betrouwbare leveranciers voor keuken, badkamer, binnendeuren, trappen, vloeren en wandtegels waaruit jij kan kiezen. Doe inspiratie op in één van onze kijkwoningen .

8. Diverse bouwstijlen

Heb je het graag strak, helder en open? Of eerder rustiek en elegant? Van een herenhuis, een moderne creatie en een elegante pastoriewoning tot het buitengevoel van een bungalow. De architecten en designers van Thuis Best Woningbouw maken van elke stijl jouw stijl.

9. Familiebedrijf

Meer dan dertig jaar ervaring en duizenden referenties, toch blijven we trouw aan onze persoonlijke aanpak. Wij volgen de bouw van je woning zeer nauwkeurig op en begeleiden je bij elke stap. Zo combineer je de voordelen van sleutel-op-de-deur en de nabijheid van een familiebedrijf .

10. Gratis hernieuwbare energie

Het kwalitatief lastenboek van Thuis Best Woningbouw vormt de ideale basis voor jouw BEN-woning. Hernieuwbare energie maakt het plaatje compleet. Daarom geeft Thuis Best Woningbouw 14 zonnepanelen cadeau! Daarmee duik je moeiteloos onder een E-peil van 30

 


Sleutel op de deur bouwen

U zoekt een architect in duurzaam bouwen – duurzaam wonen? Architect Gruwez, de architect uit Oudenaarde en Gent is één van de aanbevolen architecten in duurzaam bouwen in Vlaanderen. Gebruik onze website voor meer info en voorbeelden in duurzaam wonen. Ons bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame woningen – duurzaam gebouwd. U kan hier ook een kennis maken met onze duurzame bouwstijlen en aanverwante activiteiten vinden.

Exclusieve villabouw

Wat Architect Gruwez van andere architectenbureaus onderscheidt is de klantgerichte werkwijze op maat. Wij gaan uit van uw persoonlijke bouwwensen en luisteren hier aandachtig naar. De droom van iedere klant resulteert in een uniek bouwprogramma met de stijlkeuze die de klant wenst voor zijn villa (zoals Amerikaans, Engels, hypermodern, klassiek, landelijk, etc.) kan villabouwer Gruwez vertalen naar een concreet ontwerp. Ook voor sleutel op de deur kan u bij de Ben architect terecht.